colete.md

ce este colete.md?

Alăturați-vă comunității și devino partenerul nostru. Creați-vă profilul, alege-ți anunțurile relevante din zona ta, răspundeți la mesaje, și adunați coletele și pasagerii din Uniunea Europeană spre R. Moldova și invers. Actualizați informațiile despre activitate pentru a fi găsit mai ușor în motorul nostru de căutare, Pastrativă rata pozitivă a recenziilor și credibilitatea față de client.

 

www.colete.md vine cu un set de instrumente în mare parte gratuite, care va ajuta curierii să-și sporească prezența în mediul online.

Platforma poate fi văzută ca un înlocuitor pentru website-urile tradiționale, care sunt destul de costisitoare și necesită costuri semnificative pentru întreținere și administrare. Aceasta va conține sectiunile principale ale unui site de prezentare și anume: Despre noi, Servicii oferite, Fotografii, Video, Oferte, Contacte – locație pe hartă, nr. de telefon, orar de activitate, etc.

Un alt avantaj este că fiecare curier își poate administra contul și conținutul paginii, si poate sa promoveze profilul sportind astfel portofoliul

avantaje

cum funcționează platforma?

Pe scurt, este locul unde cererea întâlnește oferta. colete.md este o platformă complexă, dar în același timp ușor de folosit, care își propune să ofere curierilor unelte valoroase de promovare, în timp ce utilizatorii vor beneficia de un portal accesibil care să le ofere răspunsuri la nevoi.

Client

Vă punem la dispoziție Gratuit o gamă largă de instrumente care să vă ajute să expediați coletele sau să călătoriti ca pasager.
Transport colete
-Plasează anunțul de expediere a unui colet și în scurt timp un curier din zona ta te va contacta.
-Alege direct curierul disponibil după locație și recomandat prin recenzii pozitive și de alți utilizatori ai platformei.
Transport Pasageri
– Economisește timpul tău plăsînd un anunț și indicînd dată călătorii tale spre destinația dorită, în scurt timp ve-i fi contactat.
– Selectează din lista operatorilor de transport pasageri compania care răspunde necesitaților tale, rezervă locul de călătorie scriind un mesaj sau apelînd.